Post by prodescalfime on Feb 22, 2022 22:56:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz punktu ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane 2022 version ▞▞▞
Lidojumu skola. Kā tas ir, ka man neizdodas nosēsties uz skrejceļa, kad es nolaižos uz skrejceļa? Piezemēšanās laikā spēlētājiem ir jādod rīcības brīvība. Ja spēlētājs nolaižas uz skrejceļa, tai jābūt piespēlei. Tikai tāpēc, ka tie var neatbilst pikseļa ceļam, tam nevajadzētu būt neveiksmei.
Es atinstalēju. Jūs neizsūksit manu naudu. Man nav iebildumu maksāt, lai spēlētu, bet es uzreiz redzu, ka sāku ar lidmašīnu, kas tik tikko var pacelties no zemes un kam ir jātērē nauda, lai pat sāktu spēlēt, man ir liela NULLE
Kontrolei ir jābūt regulējamiem settings.simplfied Vai nav tik daudz vienkāršāk vai noderīgāks.zemes ienaidnieki Sāciet jūs nošaut! no aizmugures, bet mēs neesam tur, kad lidmašīna lidoja virs tās pašas pozīcijas!
Warplane Inc Hills & WW2 plane Acțiune bmx
Vispopulārākās spēles - Microsoft Store
Es gribētu sniegt jauku atsauksmi par spēli, bet jūs izveidojāt ļoti iespaidīgu spēli, tāpēc, ko jūs domājat sagaidīt, kad es pabeidzu apmācību, es tieku notriekts, tas ir milzīgs, un kā jūs domājat, ka jums ir noobies, lai spēlētu šo spēli? Viņi nevar, jo katru sekundi tiek notriekti.
Ļoti gaidīju šo spēli, bet tā nelido pareizi (apgriezti) visi zina lidot, tu velc uz leju, lai iet uz augšu, velciet uz priekšu, lai nolaistos. Es vēlos, lai viņiem būtu iespēja to mainīt
forša spēle 😎😎😎
Tā ir tik laba spēle!
Es domāju, ka šīs spēles attīstība un stāsts ir daudz labāks nekā jebkura cita mobilā spēle
Ļoti grūti kontrolēt. Tā ir tikai vienas un tās pašas misijas atkārtošana atkal un atkal, jo plānu ir tik grūti kontrolēt, un tas tiek īstenots misijas beigās.
Šausmīgi un nemierīgi spēles dizaineri šķendējās, pārliecinoties, ka vadīklas ir nestabilas, lai padarītu to īpaši grūtu — tas nav īpaši patīkams atinstalēšanas rezultātā — spēle nav jautra!
Pārāk daudz reklāmu tas rada vilšanos
Spēle cieš, jo tā izvēlas nepareizo lidmašīnu vai iekrauj jūs ar lidmašīnu, kuru neesat izvēlējies. Tas arī norāda 100% pabeigtību, kad jūs avārijā uz nolaišanās joslas.. Kura BTW ir neveiksmīga un jūs neprogresējat, tāpēc 100% ir nepareizs. Ja šīs kļūdas varētu labot, paliktu izcili izaicinoša pretkara... Kara spēle
Laba ideja. Grūti visu redzēt pat uz lielā ekrāna. Melnbalts nepalīdz.
Diezgan laba un oriģināla spēle. Ja būtu pat puse reklāmu, es būtu iedevusi 5 zvaigznes.
Nekonsekventa vadība, prasa daudz naudas, lai padarītu spēli spēlējamu priecīgu, ka es neiztērēju ne centa
Warplane Inc Hills & WW2 plane Darbības spēles fsoy
US Army Transporter Plane - Car Transporter Games Lejupielādēt APK par brīvu ... Warplane Inc. WW2 Spiele War Plane Flugsimulator Lejupielādēt APK par brīvu
revidentu firma Grossberg Company ... Liega Arnett, Morgan Hill, CA ... My initial view was from the airplane.
Spēle ir lieliska, diemžēl es nevaru virzīties tālāk par 3. (manuprāt) kampaņas misiju! Lai cik uzmanīga, lai cik lēna, mana lidmašīna VIENMĒR uzsprāgs pēdējā lidlaukā bez iemesla, bez salauzta šasijas, bez salauzta nekā. Tas vienkārši eksplodē. Dotu augstākas zvaigznes, ja tas tā nebūtu.
Nav tik lieliski, spēle ir balstīta uz papildinājumiem, būtībā jūs neizturēsit piecas sekundes, un tas ir attaisnojums, lai atskaņotu citu reklāmu.
Warplane Inc Hills & WW2 plane Akčné jxr
Tā ir laba spēle. Tā ir viena no unikāla (reta) veida spēlēm. Bet, tāpat kā katrā spēlē, vienmēr ir jāturpina uzlaboties.
Spēle šķiet jautra, taču ir daudz reklāmu. Skrējiena sākšana ilgst apmēram minūti vai mazāk, bet gandrīz katru reizi, kad tā beigās ir reklāma.
Lai samaksātu 10,99 $, iegādājieties Jet Fighter, spēlējot spēli, kas netiek atjaunināta utt., reiz izdarīts, tas ir tik briesmīgi. Es izbaudīju spēli.
Biju tai piešķīrusi 5 zvaigznes, bet pēc atjaunināšanas nolieku uz leju uz 3. Pārāk daudz reklāmu, lai gan tās ir tikai 5 sekundes, tas ir kaitinoši un novērš uzmanību no spēles.
Es, godīgi sakot, domāju, ka tas ir diezgan labi, bet vadīklām noteikti varētu izmantot kādu darbu, piemēram, jutīguma opcijas, kā arī es domāju, ka dinamiskās kursorsviras būtu laba ideja, jo neatkarīgi no tā, cik labi man tas sanāk, ja domāju, ka nospiežu pogu, bet es es to nespiežu, tas nav svarīgi, es domāju, ka pati spēle ir diezgan patīkama, un tas ir labs laiks, taču tas ir jāuzlabo, un nosēšanās ir nedaudz sāpīga
Šī ir patiešām laba spēle. Maz reklāmu, uzlabojamas lidmašīnas, izaicinoši līmeņi un lieliskas vadības ierīces. Tas ir tikai kopumā labi.
Ļoti grūta spēle! Neinstalējiet to. Tam jābūt ļoti lietotājam draudzīgam un vienkāršam. Sliktākā spēle, kāda jebkad redzēta. Ļoti ļoti grūta spēle!! Instalējiet jebkuru uzņēmuma spēli, bet neinstalējiet šo uzņēmuma spēli. Lūdzu! neinstalējiet. Tas ir jebkurš lūgums! 😨😨😨
Tas ir labs līdz aptuveni 70 procentiem. Pēc tam līmeņi atkārtojas un NEIESPĒJAMI. Kāpēc TF ložmetēji spēj noraut abus spārnus un abus liftus vienlaicīgi. Un līmeņi nav pietiekami unikāli, lai veiktu NESKAITĀMUS Mēģinājumus tādā līmenī, kurā jūs nolaižaties uz gaisa kuģa pārvadātāja, pat nedaudz vērtīgi. F šī spēle
Ļoti jauka spēle ar lielisku dizainu un ideju. Pēc kāda laika šķiet, ka misijas atkārtojas, un starp lidmašīnām nav reālas atšķirības. 3,5 zvaigznes
Es ļoti novērtēju spēli un tās kvalitāti. Man patīk, kā es jūtos tā, it kā būtu kontaktā ar izstrādātāju. Tas man atgādina nostalģisku spēli, kuru es spēlēju, tā patiešām ir lieliska spēle, taču tai ir nepieciešama papildu attīstība. Ar nepacietību gaidu turpmākos atjauninājumus
Spēle ir jautra sākumā, un beigās tā ir tik smaga un smalka. Tā ir laba spēle, ja jums ir garlaicīgi. Lielākā problēma, kas man ir, ir tad, kad tu nolaižas un tu vienkārši eksplodē no nekurienes.
Pēc pirmās misijas jums faktiski ir jāturpina beigties benzīna un jāmirst, lai iegūtu dažus dolārus, lai palielinātu degvielu. Ieguldiet 10 minūtes šai spēlei un jau ziniet, ka tā būs satriecoša, nē, paldies.
Сюжет просто топ.
Diezgan interesants 2D mākslas stils, labi atbilst spēles tēmai. Vadības elementi ir diezgan labi optimizēti, lai nodrošinātu patīkamu spēles pieredzi, un vienmēr ir apsveicami, ka daži līmeņi ir nedaudz izaicinoši. Esmu ievērojis, ka trūkst dažu tulkojumu no krievu valodas uz angļu valodu detaļu aprakstam (piem., labākā degvielas tvertne; es to tikai interpretēšu kā galīgo slavu), lai gan tas spēli īpaši neietekmē. Kopumā diezgan jautra spēle, ieteiktu to izmēģināt.
stulbi grūti ar īpaši jutīgu un pretintuitīvu kontroli.
Tas man ir labs izaicinājums, man patīk visa spēle, manuprāt, kampaņas stāsts ir lielisks, lai gan laika gaitā lietas kļūst dārgas, jūs saprotat, kā par to samaksāt
Tā ir jautra spēle, bet man šķiet, ka viņiem vajadzētu atjaunināt spēli. Man šķiet, ka tai ir nepieciešams kaut kas, lai padarītu to jautrāku
Super labi salikta un tikpat izklaidējoša spēle. Vēl labāk, atšķirībā no vairuma mobilo spēļu, jūs netiekat bombardēts ar reklāmām ik pēc 5 sekundēm. Noteikti ieteiktu.
Tam ir liels potenciāls un lielisks stils, taču skaidrojums par to, kas, manuprāt, ir veselais saprāts, tomēr atbilstošas informācijas trūkums man šķiet aizbildinošs; protams, pat bremzes šādā spēlē nav sagaidāms, taču došanās uz pilnu gāzi ir pašsaprotama, un pamācībā paskaidrots, taču nekas nav minēts tikai par divām bumbām četriem AA ieročiem un ļoti ierobežotām lodēm, lai šautu tādu. reta apkalpe, un, lidojot zemu, tas būtu vairāk pakļauts uguns iedarbībai. Man visu laiku trūka degviela un visādi. Nedarbojās
Šī spēle ir interesanta, lai gan vadīklas ir niecīgas un aplietas, un ir kaitinošas, pie kurām pierast, it īpaši, ja to spēlē īpaši platā tālrunī.
Kampaņa ir diezgan ilga, un es domāju, ka jums nav jāatbloķē kampaņa dažām lietām. Lūdzu, noņemiet, ka jums ir jāpabeidz kampaņa, lai jūs varētu spēlēt citus spēles režīmus
Šī ir pārsteidzoša spēle, laba cīņa, laba kontrole pienācīgas grafikas jomā. Es tikai vēlos, lai būtu vairāk darba, nevis cīņai, piemēram, sabiedroto pievienošana vai dažādi veidi, kā lidot un izvairīties no lodes
Warplane Inc Hills & WW2 plane Action mdp
Mazliet grūti uztvert spēli, bet tā ir laba
Stickman The Flash Azione biq
Spēles ir labi, spēle pati par sevi ir jauka, manas vienīgās problēmas ir 1. Lidojuma vadības ierīces ir nedaudz niknas un dažreiz nedarbojas. otra lieta, kas ir tikai vizuāli, es gribētu redzēt, ka karavīri kustas mazliet vairāk, nevis vienkārši stāv un šautenes ir vienīgās lietas, kas kustas. Izņemot to, spēle ir jautra un viegli iegrimt tajā. Noteikti ieteiktu.
Ļoti labi izveidota spēle, patīk jauninājumu detaļas. Vienīgā spēle, kurā es neiebilstu skatīties reklāmas. Jums vajadzētu pilnībā izveidot tanku versiju 😃