Post by prodescalfime on Feb 22, 2022 22:53:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragondodo - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldani a pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Dragondodo - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Elméletileg szeretem a játékot, de egy kicsit lassú, és túl sok a hozzá...
A törölt játékok miatt kénytelen nézni a 30 másodperces hirdetéseket, amelyek nincsenek bekapcsolva
egész jó,
Kellemes .
Itt az ideje, hogy találjak egy játékot, amely nem késztet arra, hogy valódi pénzért vásároljon valamit, mielőtt elég sokáig játszhatna ahhoz, hogy tudja, hogy tetszik. A hirdetések nem várnak 30 másodpercet, és a legtöbb nem hangos, vagy nincs hangja. Sok, de rövid, és nem játék közben. Ez az új kedvenc meccs 3 játékom. TY fejlesztő!
Kérem, szabaduljon meg a politikai hirdetésektől...mindegyik oldalról. Tönkreteszik az élményt.
ez nem rossz
mint a játék, de egy kicsit nagyobb kihívásnak kell lennie
Jo!
Sok a reklám...
Jó játszani, de túlságosan olyan, mint sok más. A grafika változik, de a játékmenet SOHA. Nagy szükség van ÚJ ötletekre.
Máma kezdem el játszani vele és eddig nagyon jó 👍
nagyszerű játék. elfoglal, pihen, mert nem olyan nehéz. és szeretem azt a tényt, hogy nem kell életet vásárolnod a játék végén. más alkalmazások csak azért vannak benne, hogy lássák, mennyit tudnak költeni. néha megfeledkeztem az időről és úgy ébredtem, hogy még mindig a kezemben van a telefonom, lol
nincs kihívás a 2 év. régi győzelem minden szinten ugyanaz
Szeretem a folyamatos játékot, és azt, hogy általában nyerek. Fogalmam sincs, kifogyhat-e az élete, és a 378-as szinten vagyok. Jelenleg nincs szükségem nagy kihívásra, csak egy pihentető játékra, amiben győztesnek érzem magam.
Túl sok hirdetés. Minden szint után és a nyeremény igénylése között jelennek meg. Tönkreteszi a szórakozást. Eltávolítja.
tetszik
Dragondodo - Jewel Blast ง่ายๆ vhnv
ドラゴンドード-ジュエルブラスト ミニゲーム odj
Tetszik a játék mert szórakoztat.
Nagyon szép játék. Jó lenne látni a karakterek megjelenésének javulását. Kisbaba néz a jelenben. Összességében nagyszerű játék. Könnyű játszani, és vannak hirdetések. De csak nyomja meg a vissza gombot, ha nem akarja nézni. Más játékok tanulhatnak egy-két dolgot ebből a játékból. Próbáld ki és meglátod. Élvezd!!! Én biztosan.🥰
Crab War: Idle Swarm Evolution Приключенски dyl
Tele van reklámmal. Ezt leszámítva jó egy 6 évesnek.
Ok játék, de ha eléri az 1600-as szintet, NEM megy tovább
Nekem tetszik ajánlani tudom. 😌
Túl sok hirdetés. A játék előtt minden szinten van egy hirdetés. Nagyon jók a grafikák. A 3. mérkőzés meglehetősen egyszerű.
Mint a játék, de túl sok a hirdetés. Élvezetesebb lenne hirdetésekkel talán a kör végén nem minden képkocka.. jó bánat
A grafika annyira aranyos és részletes, a játék pedig szórakoztató és pihentető.
Uh
megfelelő
Egy időhúzó játék
Sok a reklám,jó a játék!
Egy csillag csak azért, mert azt üzented, hogy reklámokat kell raknod a játékba, míg a többi játék 1-3 euróba kerül a hirdetésért. Ja igen, és minden szint után hirdetés.
a játék folyamatosan lefagy és leáll. Élvezem a játékot, de ez bosszantó
Kedves, nyugis
Túl sok hirdetés! És nem tud csatlakozni a Facebookhoz.
Szeretem ezt a játékot. Szórakoztató. A régebbieket is szerettem.
Dragondodo - Jewel Blast કેઝ્યુઅલ qgl
o OK
Felmelegítette a tabletemet..és a második szinten összeomlott..eltávolította
Valóban ellenőriznie kell a hirdetéseit, mert folyamatosan lefagyasztják a játékot, és újra kell indítania, nem tudja, meddig bírom.
túl sok hirdetés. az egyes szintek teljesítése után megjelenik valamilyen hirdetés. majd a hirdetést a képernyő aljára rögzítve. enyhén szólva bosszantó..
Dragondodo - Jewel Blast የተለመደ jot
A játék szórakoztató, de nem tudom elviselni a hosszú várakozást a hirdetés után, mielőtt a következő játékra léphetsz.
nem igényel nagy szellemi teljesítményt, ezért garantált a sikerélmény.
0k